måndag 15 februari 2010

Tips på skoaffär i Stockholm...


Jag handlade mina MBT-skor hos Fot och skospecialisten på Fatburs Kvarngata 10 i Stockholm. De hade både en avdelning med MBT-skor men även ett jättefint utbud med vanliga skor i olika modeller för olika syften. För oss som måste använda fotbäddar/individuellt gjutna inläggsulor så är derasbutik väl värt ett besök. De affärerna är i alla fall inte många i min lilla stad så jag kan gott och väl tänka mig ett besök till storstaden bara för att fylla på skoförrådet. För de som för första gången behöver skaffa sig inlägg eller få ortopedisk service så har de de tjänsterna också.

Jag tyckte att de var bra service i butiken...sen är ju just MBT-skorna väldigt dyra, men de var lite billigare där än på Sophiahemmet.


Ps. Tänk om jag hade varit en trendig, flashig innebloggare som bloggade om kläder, smink och mode istället för om kroniska, smärtsamma fotproblem...då kanske jag hade kunnat fått sponsorer och olika provskor som tack för min gratisreklam. Nu nöjer jag mig med att dela med mig av tips och erfarenheter som andra kan användning av. Olika falla ödets lotter, eller hur?
;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar